20.8 C
Budapest
2022. augusztus 12., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekTudomány

Schiffer: az elmúlt másfél évben a jogállami elveket egyetlen párt képviselte, ez a Mi Hazánk

A koronavírussal és az oltásokkal kapcsolatos összeesküvés elméletek azért jelentek meg, mert a mainstream média semmilyen ellenvéleménynek nem ad teret, ezért azok, akik nem akarják felvenni a kötelező oltást nagyobb eséllyel keresnek maguk alternatívát -fejtette ki egy rádióműsorban Schiffer András.

Schiffer beszélgetőpartnere Szakács Árpád volt, aki novemberben a Mi Hazánk demonstrációján is szót ejtett az oltások köteleőzővé tétele ellen. Szakács emlékeztetett arra, hogy pár évvel ezelőtt minden lapnál alapkritérium volt, hogy egy vélemény mellé ellenvélemény is megjelenhessen – ebből mára semmi sem maradt.

Schiffer és Szakács a műsorban a Big Pharma megjelenési formáit, mindennapi életünkre való hatásait mutatták be.

Az adás egyik legérdekesebb része, amikor Szakács Árpád megemlíti, hogy Romániában a közmédia csatornáján a vakcinákról és a vírusról rendszeresen vitatkoznak az “egyik” és a “másik” oldalon lévő tudósok, orvosok virológusok, de az is bevett szokás, hogy pártok képviselői ütköztetik a politikára tartozó részek érveit.

Schiffer arra is rámutatott, hogy a kormány és az O1G-ellenzék között a témában semmilyen érdemi vita nincs. A baloldal ugyanúgy támogatta a korlátozásokat a korábbi hullámok idején– emlékeztetett.

Szakács Árpád megemlítette, hogy a tavaly november 20-án tartott több ezres demonstráción ő maga is beszédet mondott és azt látta, hogy tucatnyi magyar médiamunkás jelen volt az eseményen, akiket korábbi munkáiból kifolyólag arcról és névről is ismer, ennek ellenére

a tüntetést a magyar sajtó teljesen elhallgatta, a Mi Hazánk kiállását igyekeznek a szőnyeg alá söpörni

-fejtette ki Szakács.

“Konkrétan a Mi Hazánknak ezen a novemberi demonstrációján voltak annyian, mint az egyesült ellenzék október 23-i gyűlésén”

– kontrázott rá Schiffer, aki azt is hozzátette:

mára már világos, hogy a háromszor oltottak is fertőznek, ezért az oltatlanok mindennemű megkülönböztetését azonnal be kell fejezni.

A teljes műsor:

Itt pedig Szakács Árpád beszéde:

 

További híreink

Csütörtökön landol a NASA marsjárója a vörös bolygón

Varga Lilla

Százhúszezer éves orrszarvú maradványait találták meg Szlovéniában

Kiss Albert

„Ne legyen a gyerekem kísérleti nyúl!”

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben