9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt Vélemény

Sebestyén Balázs kiakadt: hányat szúrassak még be, tizenötöt?

“Őrület, kényszerítés, terror” – erről beszélnek Balázsék a Rádió1 reggeli műsorában, ahol a Djokovics-ügy kapcsán kerültek elő a kötelező oltások körüli visszásságok.

A rádiós műsorvezető felháborodásának adott hangot, mert a legújabb rendelet szerint ő el fogja veszíteni a védettségét, hiszen eddig “csak” kétszer oltatta be magát.

Balázs az oltások kötelezővé tételét és az oltatlanok korlátozását a szabadságjogok megnyirbálásaként értékeli, ami akkor is igaz, ha Sebestyén Balázs számtalan más ügyben évtizedek óta vállalhatatlan és destruktív véleményt képvisel a legnagyobb elérésű felületeken.

Itt érdemes visszacsatolni a Mi Hazánk elhallgatott novemberi tüntetésére, ahol Szakács Árpád kifejtette, hogy a következő időszakban muszáj az ideológiai különbségeket félretenni, mert

a legfontosabb kérdés a covid-diktatúra elleni közös fellépés.

További híreink

Holtan találták Kína izraeli nagykövetét, furcsa nyilatkozatot tett halála előtt

Szabó Norbert

Ezen a hétvégén visszatér a vasárnapi boltzár

Dunai Tibor

Kiadták a figyelmeztetést, csak néhány megyét kerül el az eső

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen