2.9 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
Belföld

Sofőrhiány miatt ritkítják a buszjáratokat Pécsett

A pécsi közösségi közlekedésért felelős Tüke Busz szerint indokolt és szükséges az intézkedés.

Sofőrhiány miatti járatkimaradások, valamint a szeptemberben bevezetett menetrend tapasztalatai alapján a a vállalat ritkítja járatait – számolt be róla a Pécs Aktuál. A módosítás november 16-án életbe is lépett.

A Mi hazánk pécsi szervezete tiltakozik a járatritkítás ellen. Felháborító, hogy ilyen bérlet- és jegyárak mellet ellehetetlenítik a pécsi lakosok közlekedését – nyilatkozta portálunknak Varga Tamás, a párt helyi elnöke. A normál árú havi bérlet 7.300, a diákbérlet pedig 3.900 forint.

A sofőrhiány szinte már országosan akadozásokat okoz a közlekedésben: Kapuvár, Győr és Sopron térségében is számos járatot állítottak le októberben.

Kiemelt kép: Lendvai Péter/MTI

További híreink

Elfogyott a “kitartás” – a Momentum kecskeméti képviselője is Gyucsányékhoz igazolt

Faragó Dániel

Stummer a Momentumban: mindent bele fogok adni, előre nézek, nem hátra

Faragó Dániel

Már a Mol több kútjánál is hiánycikk az üzemanyag

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben