18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Soproni Tamás kijátszotta a “náci-kártyát”

Soproni Tamás, Terézváros momentumos polgármestere kijátszotta a liberális ultima ratio-t, a náci kártyát.

Történt ugyanis, hogy a Mi Hazánk Mozgalom és Novák Előd, a korábbi éveknek megfelelően fel akarta állítani kettőskeresztjét a VI. kerületi Nyugati téren a keresztállítási missziójuk keretében.  A momentumos polgármester megtagadta a területhasználati engedély kiadását, meglehetősen mondvacsinált indokkal. Miután Novák ezt szóvá tette, érkezett is a fiatal polgármester keménynek szánt válasza.

Az ember újra 2006-ban érezheti magát, az összes liberális toposzt felsorolta a zsenge korú momentumos polgármester: nácik, rasszisták, uszítás stb… Csak az a baj, hogy azt nem kalkulálta bele főhősünk, hogy a Nagykörúton kívüli igazi Magyarországon a náci-kártya már nem működik, nem érdekli az embereket. Különben is, jobbnak tartják magukat a fideszes városvezetésnél? Ugyanúgy, politikai alapon döntik el egy kezdeményezés létjogosultságát. Vajon miért félnek egy kereszttől?
Arról a vicces szituációról már nem is beszélve, hogy Soproni úr szintén momentumos párt- és polgármester-társa, az újpesti Déri Tibor is részt vett egy kettőskereszt állításon. Csak akkor a baloldal díszradikálisai, a Gyurcsány-csatlós Jobbik állította a keresztet, akik most Soproni Tamás féle momentum szövetségesei, és azok a politikusok állták körbe, akikkel most Soproni Tamás egy asztalnál falatozik. Ergo, Soproni Tamástól ez nem más, mint egy piti politikai bosszú. Pont olyan, mint amit kritizál.

További híreink

Nem elég bátor a kormány politikája a Mi Hazánk szerint

Dunai Tibor

Pakisztánban megöltek egy keresztényt, mert ivott egy kútból és megmosta az arcát

Dunai Tibor

„Nincs tanú, nem tudod bebizonyítani, hogy én tettem”

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen