3.9 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Soproni Tamás kijátszotta a “náci-kártyát”

Soproni Tamás, Terézváros momentumos polgármestere kijátszotta a liberális ultima ratio-t, a náci kártyát.

Történt ugyanis, hogy a Mi Hazánk Mozgalom és Novák Előd, a korábbi éveknek megfelelően fel akarta állítani kettőskeresztjét a VI. kerületi Nyugati téren a keresztállítási missziójuk keretében.  A momentumos polgármester megtagadta a területhasználati engedély kiadását, meglehetősen mondvacsinált indokkal. Miután Novák ezt szóvá tette, érkezett is a fiatal polgármester keménynek szánt válasza.

Az ember újra 2006-ban érezheti magát, az összes liberális toposzt felsorolta a zsenge korú momentumos polgármester: nácik, rasszisták, uszítás stb… Csak az a baj, hogy azt nem kalkulálta bele főhősünk, hogy a Nagykörúton kívüli igazi Magyarországon a náci-kártya már nem működik, nem érdekli az embereket. Különben is, jobbnak tartják magukat a fideszes városvezetésnél? Ugyanúgy, politikai alapon döntik el egy kezdeményezés létjogosultságát. Vajon miért félnek egy kereszttől?
Arról a vicces szituációról már nem is beszélve, hogy Soproni úr szintén momentumos párt- és polgármester-társa, az újpesti Déri Tibor is részt vett egy kettőskereszt állításon. Csak akkor a baloldal díszradikálisai, a Gyurcsány-csatlós Jobbik állította a keresztet, akik most Soproni Tamás féle momentum szövetségesei, és azok a politikusok állták körbe, akikkel most Soproni Tamás egy asztalnál falatozik. Ergo, Soproni Tamástól ez nem más, mint egy piti politikai bosszú. Pont olyan, mint amit kritizál.

További híreink

Felbomlott a szivárványkoalíció a DK fővárosában, működésképtelenség miatt feloszlatást terjeszt elő a Mi Hazánk

Faragó Dániel

Csak a Mi Hazánk szólal fel a munkavállalók kizsákmányolása ellen

Kemény János

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben