26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Soproni Tamással, a Momentummal és a DK-val sörözgetnek vidáman a “nemzeti-konzervatív” fideszesek

Az állítólag “nemzeti” Fidesz terézvárosi képviselői vígan sörözgetnek a Rothschild-bankár, Emmanuel Macron által favorizált Momentummal, s annak polgármesterével, Soproni Tamással, illetve a nyíltan nemzetellenes DK-sokkal.

Soproni főleg amiatt lehet ismert, hogy polgármestersége során rendre megtiltja a Mi Hazánk ökomenikus keresztállítását a Nyugati téren, mivel szubjektív véleménye szerint a párt “náci”.

Állítólag a balliberális összeborulás a rendszer “ádáz ellensége”, ahhoz képest viszont igen jól megértik egymást az “elnyomók” és a “forradalmárok”. Arról már nem is beszélve, hogy az állítólag nemzeti gondolkodású fideszes képviselők hogyan sörözgethetnek mosolyogva ilyen alakokkal. A rendszer, és álellenzéke… A legviccesebb az egészben, hogy a képet a buliból kimaradt terézvárosi MSZP hozta nyilvánosságra.

 

További híreink

Nagy-Britanniában egy nap alatt megduplázódott a halálesetek száma

Szabó Norbert

Egyelőre nem lesz BKV sztrájk

Dunai Tibor

Már a Déli-sarkon is szájmaszkot kell viselni

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben