8.8 C
Budapest
2021. március 8., hétfő
Magyar Jelen
Belföld

Stummer az új Vadai

Stummer János a Jobbik országgyűlési képviselője csúcsra járatta a balliberális új barátainak való megfelelési kényszert. Természetesen minden emberre gyakorolnak hatást a barátai, amit viszont Stummer tett az ennek ismeretében is kirívó arcátlanság.

Vadai Ágnes, a DK-s politikus azt kifogásolta, hogy a kormány támogatásával felépült jégcsarnokot avattak a székelyföldi Marosszentgyörgyön.

A Mi Hazánk elnöke a napokban pont ennek kapcsán volt a HírTv vendége. A beszélgetés itt megtekinthető.

Stummer János egy az egyben lemásolta a magyargyűlölő Vadai kirohanását, sőt még meg is fejelte azt. A neojobbikos szélhámos Facebook oldalán uszít a határon túli magyarok ellen :

“Mi a közös a Baleseti Intézetben és a székelyföldi műjégpályában?
Mind a két helyen kabátban kell lenni, és mind a kettőt Ön fizeti.”
Stummer János arra kéri követőit, hogy küldjenek neki képeket lepukkant kórházakról, majd ezt követően bejegyzéseiben ezeket a képeket osztotta meg, párhuzamba állítva a Székelyföldi beruházással.

“Az ORIGO közben belémszállt, mert vasárnap szóvá mertem tenni a magyar adófizetők forintjaiból épült székelyföldi műjégpályájukat, hogy amíg arra van pénze Orbánnak, addig a Baleseti Intezetben a fűtés megjavítására nem jut.

Nekik és RMDSZ-es barátaiknak jelzem: addig ne várjanak tőlem más hozzáállást, amíg ezek a kórházak rendbe nem lettek rakva, és ki nem kecmeregtünk ebből a válságból.”

-írja Stummer.
Stummer nem mellékesen a nemzetbiztonsági bizottság elnöke, de ahelyett, hogy az idegen érdekeket szolgáló Vadait semlegesítené, inkább mellé áll és balról előzi.
Érdemes végigpörrenteni a képmutató neojobbikos Stummer Facebook oldalát, a politikus ugyanis semmilyen jelét nem adja a közösségi médiában annak, hogy a balliberális csicskapárt szekértolója lenne.
Sem a pártlogó, sem a jobbik szó nem szerepel bejegyzései túlnyomó részében.
A fentiek tükrében érhetetlen, hogy Stummer János miért nem vállalja pártját. Az biztos, hogy amit kommentben az Erdélyiektől kap azt nem fogja kitűzni a bankmenedzser stílusú öltönye mellényzsebére.

További híreink

A legtöbben vesére várnak Magyarországon

Kiss Albert

A Jobbik Vácon már támogatja a kilakoltatásokat

Irányi Dániel

A demecseri rendőrök elfogták a rablókat

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben