8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Szabadon távozhatott volna, mégis megtámadta a rendőrt a “legófigurára kockázott férfi”

Rongálás miatt hallgatták ki a harmincas éveiben járó férfit, amikor a gyanú szerint megtámadta az őt az épületből kikísérő rendőrt – írja közleményében az Ügyészség.

Idén szeptember 10-én, az egyik kerületi rendőrkapitányságra állították elő a férfit, ahol rongálás vétsége miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A kihallgatás után szabadon távozhatott volna, a rendőr ezért az előállító helyiségből éppen ki akarta kísérni, amikor a férfi hirtelen nagy erővel, hátulról fejen ütötte.

A sértett az elsődleges orvosi adatok alapján nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, de a cselekmény alkalmas volt arra, hogy súlyosabb sérülést okozzon.

A férfit ezután a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatta ki, őrizetbe vette, kezdeményezte a letartóztatását, amit a bíróság egy hónapra elrendelt.

A nyomozó ügyészség álláspontja szerint továbbra is indokolt a gyanúsított letartóztatása, ezért most kezdeményezte annak meghosszabbítását.

További híreink

Tömegmészárlásra emlékeztek Monoron

Faragó Dániel

Mi Hazánk: kilakoltatási moratóriumot a veszélyhelyzet nélkül is!

Faragó Dániel

Meztelen várta, hogy rábukkanjanak

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen