11.2 C
Budapest
2021. május 10., hétfő
Magyar Jelen
Hírek

Szabó Patrik jelenti a nemzeti utat Kalocsán

A 2022-ben esedékes országgyűlési választáson, Bács-Kiskun megye 3.számú választókörzetében a Mi Hazánk Szabó Patrikot, a helyi szervezet vezetőjét indítja. A bemutatót a párt igazgatója Szabadi István nyitotta meg a Szentháromság téren.

A párt alelnöke Dócs Dávid úgy fogalmazott, hogy

“alternatívát szeretnénk kínálni mindazoknak, akik megunták a 30 év egy helyben toporogást a politika terén.”

Dócs azt is egyértelmű tette, hogy a Mi Hazánk az egyedüli ellenzéki erő, amely mind a 106 körzetben önálló jelöltet állít.

Szabó Patrik a sajtó képviselőinek és a választókerület lakóinak köszöntése után elmondta: nagy megtiszteltetés számára hogy a Mi Hazánk Mozgalom képviselőjelöltje lehet.

Hozzátette:

EDDIGI TEVÉKENYSÉGE RÉVÉN NAGYON SOK ISMERETSÉGRE, KAPCSOLATRA TETT SZERT

úgy a vállalkozói, mint a rendvédelmi szférában, a dolgozókkal is, úgy mezőgazdaságban, mint az építőiparban és más ágazatokban dolgozók között.

AZ Ő SEGÍTSÉGÜKKEL, JAVASLATAIK, ÉSZREVÉTELEIK FÖLHASZNÁLÁSÁVAL KÍVÁNJA FELÉPÍTENI ÉS ÖSSZEÁLLÍTANI VÁLASZTÁSI PROGRAMJÁT.

Azt látja, hogy a környező települések közti úthálózat leromlott, elavult állapotát, valamint, hogy a főbb utak is sokhelyütt javításra szorulnak. Örömmel konstatálta, hogy a mezőgazdasági termelőket támogatják, azonban úgy vélte, a kis- és középvállalkozók is több odafigyelést és támogatást érdemelnének.
Prioritást élvező területek közt kiemelte még a közbiztonságot.

Az eseményről a helyi portál részletes beszámolót közölt.

 

További híreink

Csókay Andrással beszélgettünk: Krisztus arca szembenéz a tudományban is

Kemény János

A kés, a gereblyenyél és az érkező öcsi

Joó György

Elfogták a Népfürdő utcai gyilkosság feltételezett elkövetőjét

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben