17.2 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Belföld

Szabó Tímea védte meg Jakab Pétert

A Párbeszéd frakcióvezetője Facebook-bejegyzésében arról ír: az „eddig leginkább a nők megvetéséről ismert Kövér újabb álságos arcát mutatta meg”.

Védjen meg téged a Szabó Tímea

“Az ön büdös bunkó frakcióvezetője… odanyomul a miniszterelnök elé…” Szabó Tímea szerint ezt mondta Kövér László, házelnök (aki maga is rendszeresen hivatkozik „a Ház méltóságára”) a Házbizottság mai ülésén Jakab Péterről.

Ha nincs Gárda jó a Párbeszéd is Jakabnak
„Kövér úgy érzi, megengedheti ezt a hangnemet egy megválasztott képviselővel szemben. (…) Remélem, soha többet nem hallom tőle azt, hogy a Ház méltóságára hivatkozik” – fogalmaz bejegyzésében Szabó, feltéve a kérdést: „milyen szankcióval sújtana egy ellenzéki képviselőt, ha ugyanezeket a szavakat használná rá vagy Orbán Viktorra?”
(atv.hu)

További híreink

Duda Ernő a nyári táborokban oltaná be a gyerekeket

Faragó Dániel

Itt van Gyurcsány ruhamárkája, a Speciel Feri Edition

Kemény János

Békéscsabán utcai autóversenyzőkre vadásztak (+ videó és galéria)

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen