3.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírekHumorVélemény

“Szarba azért nem nyúlunk” -Kaposváron is elmaradt a kézfogás

Korábban már írtunk róla, hogy Jakab nyakába vette az országot és útnak indult, hogy a még megmaradt zsoldosait csatasorba állítsa. A Jobbik elnökének látogatása az elmúlt időszakban több település nyugalmát is megzavarta.

“Nem fogok kezet egy árulóval” – dulakodás Jakab Péter bátaszéki fórumán

Nem volt ez másképp Kaposváron sem, ahova a szebb múltat is megélt párt vezetője azért látogatott el, hogy a “teljesen civil” Horváth Ákost biztosítsa arról, hogy ő bizony mellette áll az előválasztási kampányban.

Helyi informátoraink szerint Horváth Ákost a Momentum azért nem támogatja, mert helyben a Fidesz beépített emberének tartják. Dehát… ki tudja ezt már követni?

A Jobbikról sokat elmond, hogy régebben rendezvényeiket a Magyar Gárda biztosította, mostanra már rendőrök védik őket az egykori gárdisták haragjától.

A rendezvényt Jakab Péter hatalmas késéssel kezdte meg, ezek után belekezdett a szokásos, tartalom nélküli üres ígérgetésbe és a sárdobálásba, amit tőle már megszokhattunk máshol is– írják helyi informátoraink, akiktől azt is megtudtuk, hogy Jakab saját fizetett híveit buszoztatta Kaposvárra. Természetesen költségvetési forrásból.

Beszámolók szerint a jóemberkedő kézfogás most sem maradhatott el. Tolna megyéhez hasonlóan Somogyban is akadtak régi vágású hazafiak, mihazánkosok, akik visszautasították ezt a “nagy lehetőséget”. 

A Mi Hazánk Mozgalom helyi tagjai, élén Kelemen Csaba országgyűlési képviselőjelölttel elsők között tagadták meg a kézfogást Jakab Péterrel,

többszöri próbálkozása után is. Ezt követően több résztvevőn is lehetett látni,

hogy inkább eltávolodik a képviselőtől, amint az közeledni próbált volna.

A legfrissebb adatok szerint a Jobbik elnöke jelentős lemaradásban van liberális elvpajtásaival szemben a miniszterelnöki roncsderbin. Az elemzők szerint körülbelül annyi esélye lehet, mint parizernek a Bocuse d’Or versenyen, de Jakabot ez szemmel láthatóan kicsit sem zavarja, hiszen szeptember 3-án már robog is tovább, hogy Bács-Kiskun megyében “boldogítsa” a becsületesen dolgozókat.

Érdemes lesz követni az ezzel kapcsolatos híreket.

Előzetes információink alapján Kecskeméten és Kalocsán is várni fogják a Jobbik elnökét.

kapcsolódó:

Salgótarján és Dombóvár után Kecskeméten sem örültek a DK vándorcirkuszának

 

 

 

További híreink

Telefonon keménykedett Putyinnal a német kancellár

Magyar Jelen

Forma-1: A koronavírus miatt elmarad a 2023-as Kínai Nagydíj

Magyar Jelen

A Hír TV Célpont című műsora is foglalkozott a mezőhegyesi gyilkossággal

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben