5.1 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Szeghalmon is nagyfokú érdeklődés kísérte a Mi Hazánk utcafórumát

Az eseményen mutatkozott be a kisváros lakóinak a térség országgyűlési képviselőjelöltje, Vidó Attila a Mi Hazánk rendvédelmi szakpolitikusa.

A Mi Hazánk jelöltje a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének szervezeti alelnökeként már többek számára ismerős volt, aki kampány időszak idejére ugyan lemondott szakszervezeti tisztségéről, de továbbra is következetesen harcol, mint a párt rendvédelmi munkacsoportjának vezetője a hivatásos dolgozók érdekeiért.

A Mi Hazánk Mozgalom Szeghalmi elnöke Lovász Tibor által szervezett utcafórumon Földesi Mihály megyei elnök, a megyei közgyűlés tagja, valamint László Attila Tibor MÖM országos vezető is részt vett.

A képen balról jobbra: László Attila Tibor, Vidó Attila, Földesi Mihály, Lovász Tibor

Földesi Mihály a párt “életútjának” bemutatásán keresztül ismertette a Virradat Program legfontosabb elemeit.

Vidó Attila a rövid bemutatkozását követően beszélt céljairól, amelynek sarkalatos pontja a rendvédelem halaszthatatlan rendbetétele, a térség úthálózatának fejlesztése és a munkahelyteremtés. Mint elmondta, mindezt kizárólagosan itt elő emberek és az ország érdekeit nézve fogja képviselni.

László Attila MÖM vezető a tarthatatlan közbiztonsági állapotokról és a magyarság összefogásának halaszthatatlan időszerűségéről beszélt.

Ezt követően az érdeklődők kérdései kaptak főszerepet, majd az esemény egy jövőt építő, kötetlen beszélgetéssé alakult át.

Egyre többen vagyunk és még többen leszünk, mert nincs más út és nincs más párt, amely következetesen kiáll Magyarország és az itt élő magyarság érdekeiért!

Magyarjelen.hu

További híreink

Lopott tévével szállt fel a villamosra fényes nappal

Kiss Albert

Kilenc bevándorló erőszakolt meg egy 15 éves kislányt Németországban

Faragó Dániel

Nem szabadulhat Beke István

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen