3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
BelföldHírek

Személyes adatokkal élt vissza az MSZP

Az érintett hozzájárulása nélkül adott ki személyes adatokat az MSZP-s Korózs Lajos, hogy erősítse a győri önkormányzati választáson induló ellenzéki jelöltet – erről számolt be tegnap a Hír TV.

Az Országgyűlés egészségügyi bizottságának szocialista elnöke Pollreisz Balázzsal, a balliberális pártok polgármesterjelöltjével tartott sajtótájékoztatót, ahol egy győri orvos betegségéről hozott nyilvánosságra információkat, hogy ezzel is alátámassza, milyen rossz az egészségügyi ellátás a városban. A Hír TV jelezte: a sajtótájékoztatóról szóló videófelvételt a Facebookra is kitették, de néhány órával később levették onnan. A politikus egyébként főként a hosszú várólistákra és a szakemberhiányra panaszkodott.

– Nem normális dolog az, hogy nincsenek szakdolgozók a rendelőintézetekben, a kórházakban, a háziorvosi praxisokban. Csak megjegyzem, a Dunántúlon a legnagyobb a hiány a tartósan betöltetlen háziorvosi praxisokat illetően. S erre nem válasz az a miniszterelnöki felvetés, hogy minden várótermet ki fognak festeni a következő három évben

– fogalmazott Korózs Lajos. A szocialista politikus hozzátette: a diszperzit nem segít azon, hogy nincs szakdolgozó, nincs elegendő orvos, és az emberek nem győzik kivárni a várólistán a sorukat.

Korózs Lajosék arról beszéltek a sajtótájékoztatón, hogy a győri kórházban két onkológus van, és közülük az egyik rákbeteg. Ilyen szintű aljasságot, lelketlenséget kampányban már régen láttunk. Ezzel a kijelentéssel ugyanis személyes adatokkal éltek vissza, és az információt politikai célokra használták fel, ami gyomorforgató – hangsúlyozta Fekete Dávid, Győr alpolgármestere.

A politikus szavai szerint a jövő vasárnapi időközi polgármester-választás minden szempontból sorsdöntő lesz, hiszen a kérdés az, hogy folytatódik-e a nyugodt, békés városépítő munka Győrben Dézsi Csaba András vezetésével, vagy örökös ellenzéki háborúskodás költözik be a megyeszékhelyre. Úgy véli, a győrieknek elegük van az aljas és ocsmány kampányból, amit az ellenzék hetek óta folytat, a veszekedést, a viszálykodást le kell zárni. Ráadásul a győri kórházban nem két, hanem több onkológus van, így hazudtak is – szögezte le Fekete Dávid.

További híreink

Esztétika szakos bölcsész, LMBTQ aktivista és Józsefváros büszkesége – velük újulna meg ismét az MSZP

Faragó Dániel

Kunhalmi a tévében: “az MSZP-nek megvan az 5 százaléka”

Faragó Dániel

Gyanús, aki él: egymást „Fidesz-bérencezik” a balliberális oldalon

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben