3 C
Budapest
2022. december 1., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Szentendrén is van harmadik út

Közbiztonság, közlekedés, önkormányzatiság – ez az a három dolog, amellyel mielőbb foglalkozni kell, hosszútávú megoldást nyújtva a Szentendrén, és környékén élők számára – mondta Pál Béla, a Mi Hazánk országgyűlési képviselőjelöltje.

2022-ben választások lesznek, és a választók döntése, hogy a gyökerekben magyarellenes, hazaáruló, Gyurcsányista tömbre, az érdekeinek megfelelően nemzeti, urambátyám rendszerre, vagy a harmadik útra, a Mi Hazánkra szavaznak – mondta Pál Béla, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje. Pest megye 3. számú választókerületét, azaz Szentendrét és környékét képviselő politikus legégetőbb problémaként a közkeledést, a közbiztonságot, valamint az önkormányzatiságot emelte ki.

A közlekedésről elmondta, az elmúlt 11 évben 30 százalékkal növekedett a körzetben élők lélekszáma, emiatt jelentősen nőtt a forgalom, mind a településeken, mind azok között. – A forgalom mára kezelhetetlenné vált, mielőbbi megoldásra van szükség. Az új utak megvalósítása a földrajzi adottságok miatt nehézkes, így a közösségi közlekedés fejlesztésére van szükség – mondta a jelölt.

A közbiztonságról úgy vélekedett, legalább 20 rendőr hiányzik a körzetből, ezen pedig a röghöz kötéssel.  lehetne segíteni, lakhatás biztosításával.

– Az önkormányzatiság terén pedig az a rossz tendencia indult el, miszerint a településre vonatkozó döntéseket már nem a helyi önkormányzatnál, hanem központilag hozzák meg. – Emellett az adóelvonások is nehezebbé teszik az önkormányzatok életét, hiszen a bevétel bizonytalan, így nehéz költségvetést tervezni – tette hozzá Pál Béla.

 

 

További híreink

Ismét “fontos” kérdésben döntött a WHO: átnevezik a majomhimlőt, mert a név “rasszista”

Irányi Dániel

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

Nem jön Budapestre a magyar helyreállítási terv elfogadásának bejelentésére az Európai Bizottság elnöke

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben