27.2 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Szerszámokkal és husángokkal “tárgyalt” két kétegyházi család

A “szokásos szóváltás” fajult tettlegességig a “szokásos családok” esetében. Ezúttal Kétegyházán estek egymásnak a felek, ám mindössze ketten sérültek meg. A rendőrség is hozta a formáját, a családi tömegverekedés következményeként összesen két férfit vett őrizetbe. 

Kétegyháza már a választások előtt is a figyelem központjába került, hiszen országgyűlési képviselőnek indult öt kétegyházi cigány is, ebből négy ráadásul ugyan abban a házban lakott, egymás közvetlen rokonai voltak. 

Arról nincs információnk, hogy a mostani balhéban érintett két család egy “előválasztást” bonyolított-e le a két év múlva tartandó önkormányzati választásokra, vagy pedig Faragóékkal ellentétben őket nem érdeklik a pozíciók, és valami egészen máson kaptak össze. Az viszont biztos, hogy vasárnap délután 5 óra után egy rövid üvöltözést követően már husángokkal, szerszámokkal estek egymásnak.

A történtekről értesítették a rendőröket, akik a bejelentés után néhány perc alatt a helyszínre érkeztek, és előállítottak kilenc férfit, valamint egy nőt a Gyulai Rendőrkapitányságra. A nyomozók négy kétegyházi férfit csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésével gyanúsítanak. Közülük egy 45 éves és egy 23 éves férfit őrizetbe vettek – írja a Beol.

A rendőrség vizsgálja, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban. Mivel a legtöbb tanúvallomás alighanem az “én ott se vótam” mondattal kezdődik, nem lesz egyszerű dolga a hatóságoknak.

A válság is érezteti hatását Kétegyházán, hiszen tavaly egy családi perpatvarban még láncfűrésszel támadtak egymásra a felek, ilyen benzinárak mellett azonban már be kell érniük a husángokkal.

Magyar Jelen 

Kép forrása: Wikipedia

További híreink

Lelőtte egy rendőr a járőrtársa életére törő férfit Újpesten (frissítve)

Varga Lilla

Combon szúrta, elvérzett

Kiss Albert

A lengyelek állva maradtak, csak az angolok térdepeltek

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben