4.8 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
KiemeltKülföld

Szexuálisan zaklathatta játékosát a máltai férfi válogatott edzője

Igazi felvilágosult, „progresszív” botrányba keveredett a máltai férfi válogatott edzője, akit az egyik játékosa vádolt meg szexuális zaklatással. A Máltai Futball Szövetség (MFA) válaszul felfüggesztette Devis Mangiát, míg kivizsgálják az esetet.

Az egyik válogatott futballista tett panaszt a szövetségnél, aki szerint a zaklatásra a vasárnapi mérkőzést követően került sor. Elmondása szerint az edző az öltözőben molesztálta szexuálisan. Az olasz szakvezető nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Ellentétben a nyugati gyakorlattal, Máltán nem hurcolták meg azonnal a szakembert, sőt szerződést sem bontottak vele. Az MFA azt ígérte, kivizsgálja az esetet. Ráadásul még Mangiát is meghallgatják az ügyben, vagyis lehetőséget kap, hogy tisztázza magát a vádak alól.

Amíg nem születik döntés, Davide Mazzotta segédedző veszi át a csapat irányítását.

Mangia esélyeit némiképp rontja, hogy kis utánajárás után kiderült, mielőtt Máltára költözött, Romániában dolgozott, ahol szintén megvádolták szexuális zaklatással. Akkor az egyik edző kollégája, Victor Pițurcă tett panaszt, aki szerint a szakvezető egyértelműen „visszaélt a helyzetével”.

Times of Malta nyomán – Fotó: MFA

További híreink

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

Felbomlott a szivárványkoalíció a DK fővárosában, működésképtelenség miatt feloszlatást terjeszt elő a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben