3 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Szibériai bérrabtartást követel a Mi Hazánk

A Mi Hazánk szerint újabb gyalázatos ítélet született ma a magyar bíróságon, hiszen mindössze négy év letöltendő börtönbüntetést kapott, és így – az előzetesben töltött idő miatt – szabadon hazasétálhatott a bíróságról az a gyilkos, aki a vád szerint összeverte, majd egy vízelvezető aknába hajította a mindössze 17 éves borsodnádasdi lányt, K. Csengét. – áll a mozgalom szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében.

A Mi Hazánk szerint azért is különösen felháborító az eset, mert a bíró annak ellenére hozott ennyire enyhe ítéletet, hogy akár 15 évet is kiszabhatott volna az elkövetőre, de az első fokon eljáró bíróság nem találta bizonyítottnak a szándékos emberölést az összevert lány aknába dobása ellenére sem.

A Mi Hazánk Mozgalom követeli, hogy az ehhez hasonló bestiális bűncselekmények elkövetőit ne engedjék vissza szinte büntetés nélkül a társadalomba, hanem olyan ítéletet hozzanak a bíróságok, amely elrettentő erővel bír, és a szibériai bérrabtartás bevezetésével méltó módon bűnhődjenek meg az ilyen gyilkosok!

Elemi.hu

További híreink

Az ukránoknak szánt pénz nyomában

Kemény János

“A magyar föld nem eladó!” – Vagy mégis?

Kemény János

Végrehajtómaffia – Miért nincs napirenden a kar új elnökének megválasztása?

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben