27.1 C
Budapest
2021. augusztus 4., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Szobrot kapott a balta, amivel leverték az usankát

Baltával vágott vissza Kolodko Mihály, akinek baltával verte le a szobrát a Mi Hazánk politikusa

November végén a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapján verte le videós stáb előtt egy baltával Kolodko Mihály szobrát a Szabadság téren Fülöp Erik, a Mi Hazánk politikusa.

A kerítésre szerelt ötágú csillaggal díszített orosz katonai sapkát később a Dunába dobta az országgyűlési képviselő aki azt mondta, a szobor egy diktatórikus rendszer szimbóluma volt és fővárosunk szabadságról elnevezett terén egy orosz emlékmű is túl sok.

A művész pénteken a saját eszközeivel válaszolt és felszerelt ugyanoda egy reakciószobrot, egy az usankához hasonlóan ugyancsak díszpárnára fektetett baltát.

További híreink

Orbán bejelentéseket tett, a szórakozóhelyeknek este 11-kor be kell zárniuk

Kemény János

Baranyában illegális migránsokat fogtak

Kemény János

A romagyilkosságok egyik elkövetője perújítást akar

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben