21.7 C
Budapest
2022. május 18., szerda
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Szobrot kapott a balta, amivel leverték az usankát

Baltával vágott vissza Kolodko Mihály, akinek baltával verte le a szobrát a Mi Hazánk politikusa

November végén a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapján verte le videós stáb előtt egy baltával Kolodko Mihály szobrát a Szabadság téren Fülöp Erik, a Mi Hazánk politikusa.

A kerítésre szerelt ötágú csillaggal díszített orosz katonai sapkát később a Dunába dobta az országgyűlési képviselő aki azt mondta, a szobor egy diktatórikus rendszer szimbóluma volt és fővárosunk szabadságról elnevezett terén egy orosz emlékmű is túl sok.

A művész pénteken a saját eszközeivel válaszolt és felszerelt ugyanoda egy reakciószobrot, egy az usankához hasonlóan ugyancsak díszpárnára fektetett baltát.

További híreink

A lakosság támogatná az élet és a gazdaság fokozatos újraindítását

Dunai Tibor

Arcon vágták a fehér battle rappert, miután kimondta az n-betűs szót

Szabó Norbert

Történjék bármi, mi tovább szolgáljuk Amerikát Irakban

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen