3.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BűnügyHírek

“Szóváltás” után verekedtek össze – egy férfi betonvassal ütlegelte “haragosát”

Garázdaság és súlyos testi sértés bűntette miatt az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik gépjármű kerekének cseréje közben verekedtek össze.

A vádirat szerint egy nő személygépkocsijának a kereke leengedett, az élettársa azt nem tudta kicserélni, ezért a nő telefonon felhívta ismerősét, hogy segítsen neki. Ezután két férfi érkezett 2020. október 14-én, 12 órakor a nő esztergomi házához.

Ekkor rontott ki a házból a nő élettársa, aki kérdőre vonta a másik férfit, miért hozta magával a harmadik férfit, mikor az neki “haragosa”.

Az ilyenkor megszokott “szóváltás” következett, melynek lezárásaként a kerékcserére érkezett férfi lefejelte a nő élettársát. A férfi orra eltört.

A harmadik férfi felkapott egy 46,5 cm hosszú, kb. 700 g súlyú betonvasat, és azzal ütlegelte a nő élettársát. Szigorúan hátulról, míg az a másik férfival dulakodott.

Az ügyészség mindhárom férfit garázdaság bűntettével, valamint az orrcsonttörést okozó férfit súlyos testi sértés bűntettével vádolja.

A vádiratban az ügyészség indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság a vádlottakkal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést szabjon ki.

További híreink

Polgári célpontok ellen indított rakétatámadást Ukrajna

Magyar Jelen

Kis híján belehalt sérüléseibe a Népligetben megtámadott férfi

Irányi Dániel

A rendőrség helyett a MÖM kelt a megtámadott hódmezővásárhelyi fiatalok védelmére

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben