28.1 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírek

Talicskát és mikrót is hagytak fent BKV járművein 2019-ben

Idén is a hivatalos dokumentumok, pénz, tárcák, mobiltelefonok, tornazsákok és táskák, cipők és ruhanemű, valamint kulcsok tartoztak a legjellemzőbb tárgyak közé, amelyeket utasaink járműveinken felejtettek, írja Facebook-posztjában a BKV.

Majd hozzáteszik, a talált tárgyak között szokványosnak számító darabok mellett ebben az évben az érdekesebbek közé tartozott

Egy elhagyott talicska, három mikrohullámú sütő, laptop, de találtak több rollert, gördeszkát és hangszert is, sőt festmény is érkezett a talált tárgy kezelőségére.

A társaság posztjában azt írja, a talált tárgyak leadását a megtalálók számára széles körben biztosítja: forgalmasabb csomópontokban, a végállomásokon, valamint a forgalomirányító helyszíneken dolgozó munkatársaknak adhatják le a talált tárgyakat, de a BKK Ügyfélközpontokban is megtehetik. További részletek itt.

(Index.hu)

További híreink

Újrainduló gyártás, új termékek és szolgáltatások a járvány körülményei között

Dunai Tibor

Összecsapott két roma társaság (FRISSÍTVE a rendőrség válaszával)

szilardkrebsik

Ünnepi állománygyűléssel köszöntötték a magyar honvédelem napját

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben