14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
Belföld

Tapétavágóval szurkálta, ököllel sorozta a kalauzt egy polgártársunk, mielőtt leugrott a mozgó vonatról

Péntek este a Lajosmizséről 20:41-kor a főváros felé indult S21-es járat (2931-es vonat) jegyvizsgálóját Dabas és Inárcs-Kakucs állomás között menet közben bántalmazták – erősítette meg a 24.hu értesülését a MÁV.

Megkeresésükre közölték, a vonat Inárcs-Kakucs állomástól nem közlekedett tovább, a rendőrség az állomáson végezte a helyszínelést.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság részleteket is elárult az incidenssel kapcsolatban.

A személyvonaton egy férfi a nála lévő tapétavágóval többször megvágta és ököllel megütötte a szerelvényen tartózkodó jegyvizsgálót, ezt követően a mozgó vonatról leugrott, és elmenekült a helyszínről. A jegyvizsgáló könnyű sérülést szenvedett.

A Dabasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indított eljárást, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

(24.hu nyomán)

További híreink

Amerikai pénzügyi lap: Magyarország a vendégmunkások Mekkája

Avar Álmos

Az Orbán-kormány nem írta alá az eu-s elítélő nyilatkozatot Izrael megszálló politikájával szemben

Kiss Albert

Nyugdíjreformot szorgalmaz a Mi Hazánk

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben