15.2 C
Budapest
2020. október 26., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Társadalmi terrorszervezetek

Ha egy társadalmi szervezet, közösség, egyesülés vagy akár politikai párt szélsőségesen agresszív, provokatív és sérti az egészséges többség jóérzését, akkor joggal nevezhető társadalmi terrorszervezetnek.

Ma Magyarországon ilyen társadalmi terrorszervezet az LMBTQ mozgalom és olyan társult szervezetei, mint pl. az antifák. Agresszívak, mert látványosan, durván és sértő módon gyalázkodnak, fasizmussal bélyegeznek, miközben politikai akciókhoz képest a történelmi fasizmus panteonjában elhelyezkedők egyszerű polgárjogi harcosoknak tűnnek hozzájuk képest.

Provokatívak, mert egyetlen céljuk a médianyilvánosság segítségével többségi véleményt hazudni marginális, de mindenképpen uralomra törő céljaiknak. És sértők, mert a fentieket az egészséges többség értékrendje célbavételével valósítják meg.

Azzal, hogy a Mi Hazánk irodájára olyan plakátokat helyeztek el, amelyek a leggátlástalanabb módon szítják az ellentéteteket a befogadó, többségi társadalommal szemben a fenti, Antifa-LMBTQ szervezetek, és politikai balliberális szövetségeseik, azonban most túl messzire mentek.

Ha valami gyűlöletkeltő, és szélsőséges ma Magyarországon, akkor az biztos, hogy nem az, amikor a családok és gyermekeink védelmében Dúró Dóra ledarál egy arra érdemes szemetet, amelyet csak formailag lehet mesekönyvnek hívni.

Ha valami gyűlöletkeltő és szélsőséges ma Magyarországon, akkor az biztos, hogy nem az, amikor a családok és gyermekek védelmében a Mi Hazánk vezetői, élen Toroczkai Lászlóval, hétről-hétre bemutatják, milyen bajok fojtogatják országunkat, kik és hogyan teszik tönkre a magyar családokat a cigánybűnöző kolóniákból, banki megbízásos végrehajtói irodákból, vagy éppen civil szerveződéseknek helyet adó műveleti központokból.

Tehát akkor kik is a gyűlöletkeltők és a szélsőségesen társadalom-ellenesek? „A cigány életek is számítanak” kifejezést a Momentum emelte be a hazai médiatérbe, miközben a rendőrség még helyszínelt a vérbefagyott magyar áldozatok, cigánybűnözők által leszurkált holttestei felett. A szivárványos gyermekrontást intézményi póznára Karácsony Gergely emelte, és társult balliberális, inkubátor-polgármesterei, miközben gyermekeinket az iskolák után már az óvodákban teszik ki aberrált és deviáns propagandájuknak.

Ma Magyarországon tehát társadalmi terrorszervezetek működnek, politikai támogatással és finanszírozással. A törvényhozás, a kormánytöbbség tétlen. Az ellenzék egyetlen hiteles és tisztességes közössége, a Mi Hazánk pedig valójában az egyetlen párt, amely válaszul kiáll, és óvó-védő céllal kész vállalni a magyar családok védelmét, gyermekeink egészséges fejlődéséhez való, eredendő jogának biztosítását. Ezt mind többen látják most már.

Úgy tűnik tehát, hogy a magyar valóság most népmesei fordulattal él, és minden bizonnyal a legkisebb fiúként szerencsét próbálni elindult Mi Hazánk lesz az, aki által az igazság helyreáll, és egyúttal mindenki elnyeri méltó magyar jutalmát.

(Jónás Levente – Képünk illusztráció, Ellenforradalmár blog)

Kapcsolódó híreink

Igen kedvezően vásárolhattak ingatlant az V. kerületi önkormányzattól az “igazán szerencsések”

Irányi Dániel

Újabb lengyel városok csatlakoznak az LMBT-ellenes szövetséghez

Kiss Albert

Most akkor jönnek a migránsok vagy sem?

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben