20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
Bűnügy

Tizenkét éves gyerek telefonját lopta el a férfi

A BRFK lopás miatt indított nyomozást a felvételen látható ismeretlen férfival szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi június 3-án délután fél három körül kivette egy 12 éves gyerek kezéből a telefonját az egyik kőbányai piacon, és elfutott vele.

A kőbányai rendőrök azt kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

További híreink

A jobbikos expolgármester három és fél év letöltendőt kapott

Dunai Tibor

Ingyen is elvihette volna, mégis inkább ellopta a kutyát a menhelyről

Irányi Dániel

Hat év után végre vádat emelnek a rabló ellen

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben