21.3 C
Budapest
2021. augusztus 5., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek Kiemelt

Több mint ötkilónyi marihuánát találtak egy nigériai drogdílernél Budapesten (videó + galéria)

Több mint ötkilónyi marihuánát és feltehetően kokaint is találtak egy nigériai férfinél, akit Budapest VII. kerületében őrizetbe vettek.  A férfi a fővárosban árulta eddig a kábítószert.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda (KR NNI) Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztálya jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást O. C. Christian nigériai férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a 32 éves férfi Magyarország területére kábítószert hozott be, amit Budapesten, két VII. kerületi lakásban értékesített. A férfit az NNI és a BRFK munkatársai közösen 2020. május 8-án Budapesten fogták el. A rendőrök a ruhájában és a táskájában szétporciózott kábítószert és nagy mennyiségű pénzt – forintot és valutát – találtak és foglaltak le. A nyomozók a férfi lakásaiban tartott kutatás során összesen 5514 gramm marihuánát, 64 gramm fehér port (feltehetően kokaint), a kábítószer értékesítéséhez használt eszközöket (mérleget, nagy mennyiségű csomagolópapírt), valamint több mint 30 millió forint készpénzt találtak és foglaltak le. 

A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatására.

Az alaphíren kívül azt nem közölte a rendőrség, mióta és milyen jogcímen tartózkodik az afrikai férfi Magyarországon, van-e magyar állampolgársága, így kérdéseinkkel megkerestük őket, amennyien válaszolnak, frissítjük cikkünket.

(police.hu)

További híreink

Márki-Zay: akár leépítésekre is sor kerülhet Vásárhelyen

Dunai Tibor

Indiában lecsengőben a járvány, de már a következő hullámmal riogatnak

Irányi Dániel

Újabb unokázós csalón kattant a bilincs Budapesten – videó

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben