3 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Több vendéglátós sem ért egyet az oltatlanok diszkriminációjával

Miután a kormány bejelentette, hogy négy millió beoltott után megnyílnak a szálláshelyek, az éttermek belső terei is a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára, több szálláshely és vendéglátó-ipari egység is jelezte, hogy ők ezzel nem értenek egyet – írta a propeller.hu.

Ahogyan mi sem, úgy nagyon sokan mások sem fognak védettségi igazolványt kérni a vendégeiktől, és nem csupán a bevételünk miatt, hanem mert nem kívánunk részt venni semmilyen megkülönböztetésben!

– írta az egyik szálláshely szinte azonnal a bejelentés után.

Egy bejegyzés alá egy szállodatulajdonos a következőket kommentelte:

Többen jelezték, hogy lemondják meglévő foglalásukat, mert nem rendelkeznek védettségi igazolvánnyal! Nálunk ez nem probléma!

Biztos, hogy mi NEM KÉRÜNK védettségi igazolványt!

 

Több étteremtulajdonos szintén kijelentette, ők márpedig be fognak engedni mindenkit a belső terekbe.

Ismét erőből válaszol a kormány

Ahogyan korábban a bajbajutott szektorokat, úgy a most nyitó vendéglátósokat is lényegében maffiastílusban fenyegette meg a kormány:

ha bárkit be mernek engedni védettségi igazolvány nélkül, akkor akár 1 milliós bírságra is számíthatnak, ráadásul a hatóságok az adott helyet 1 évre bezáratják.

További híreink

A Mi Hazánk véget vetne a követeléskezelők és végrehajtók közös üzletének

Kemény János

Antifa társasjáték került kereskedelmi forgalomba Franciaországban

Magyar Jelen

A Légió Hungária erdélyi divíziójának közleménye, a december 1-re, Székelyföldre szervezett soviniszta szervezetek felvonulása kapcsán

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben