2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Toroczkai: “A devianciát nem ünnepelni, hanem kezeltetni kell”

Az Észak-Amerikából indult anarchista felforgatók már Magyarországon is jelen vannak, ennek eredménye Horthy Miklós szobrának megrongálása is, melyet a Mi Hazánk szerint a rendőrségnek a Dohány utcai Zsinagógához hasonlóan 24 órában kéne védenie. Toroczkai László a Kossuth Rádióban beszélt arról is, hogy míg a minden erkölcsi értéket nélkülöző, családellenes Pride felvonulást engedélyezték, a Mi Hazánk ellentüntetését betiltották. 

Világszerte megpróbálják átírni a történelmet, tönkretenni az európai civilizációhoz kapcsolódó műemlékeket, és így az egész történelmünket. Észak-Amerika és Nyugat-Európa után pedig Magyarországon is megkezdődött értékeinknek tönkretétele, az északi civilizáció elpusztítása. A szobordöntögetések pontosan erről szólnak – mondta Toroczkai László a Kossuth Rádióban péntek reggel. A Mi Hazánk elnöke úgy fogalmazott, tulajdonképpen a „fehér férfit” próbálják elpusztítani. – Ennek része az a feminista mozgalom, amely a hagyományos női-férfi szerepeket igyekszik tönkretenni, vagy az a szexuális devianciát népszerűsítő propaganda, amely mindenhol megnyilvánul, a filmektől kezdve a kulturális alkotásokon keresztül a homoszexuális felvonulásokig, amely már nem pusztán a homoszexuálisokról, hanem mindenféle szexuális devianciáról szól, egyszer talán ide értve a pedofíliát is – mondta Toroczkai, aki hangsúlyozta, ideje ennek gátat szabni, és pártja megpróbál ez ellen mindenféle módon harcolni.

A pártelnök sajnálatosnak nevezte, hogy a Mi Hazánk Pride ellentüntetését betiltották, miközben a minden erkölcsi értéket nélkülöző, családellenes felvonulást engedélyezték. – Pedig a devianciát nem ünnepelni, hanem kezeltetni kell – hangsúlyozta Toroczkai László.

A nemrégiben vörös festékkel leöntött Horthy-szoborral kapcsolatban azt mondta, igenis őriztetni a kormányzó szobrát, vagy akár a mostanában támadott turul szobrot. – Ha a Dohány utcai Zsinagóga kaphat 24 órás rendőri védelmet, akkor ugyanezt a Hazatérés templománál is biztosítani kell, hiszen megtámadták, és leöntötték Horthy Miklós szobrát. A rendőrség dolga védelmet biztosítani, ez a legkevesebb – mondta.

Arra a felvetésre, miszerint Karácsony Gergely, főpolgármester az amerikai eseményeket empatikus figyelemmel kíséri, Horthy szobrának megrongálása azonban nem is reagált, Toroczkai azt mondta, Karácsony Gergely jobban is teszi, ha nemzeti ügyekben nem szólal meg, mert látszik, hogy fogalma sincs arról, hogy Magyarország a magyaroké.

A szélsőbaloldali ideológia mentén működő Black Lives Matter mozgalomról egyébként a Mi Hazánk elnöke úgy fogalmazott, anarchista, felforgató akciósorozat, melynek a rend borítása mellett a történelem lebontása a célja.

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg:

További híreink

Az 1944-es légitámadás áldozataira emlékeztek a kárpátaljai Beregszászban

Varga Lilla

Késelés Birminghamben, egy ember meghalt, heten megsérültek

Irányi Dániel

25 éve jelent meg az Internet Explorer

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben