21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Toroczkai: abszurd, hogy a Völner ügyben is érintett Rogán felügyeli a titkosszolgálatokat

Abszurdnak és szürreálisnak nevezte a kormányzati struktúrát a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Toroczkai László a szavazás után kifejtette:

egészen elképesztő és a valóságon túli, hogy

egyetlenegy minisztérium elnevezésében sem szerepelnek olyan létfontosságú szavak, ügyek, mint a család-, az oktatás- vagy az egészségügy.

Hozzátette: a világon Magyarországon kívül egyetlen államban, a madárürülékéről híres Nauruban tartozik a belügyminisztérium alá az egészségügy, és ennek hatása meg is látszik a csendes-óceáni szigetország lakosságának állapotán; ez egykor a világ egyik legegészségesebbje volt, most pedig az emberek kétötöde cukorbetegséggel küzd.

Toroczkai László szerint az abszurditáson is túlmegy, hogy az új kabinetben az a Rogán Antal felügyeli a polgári titkosszolgálatokat, akinek szerepét még tisztázni kellene a végrehajtó-maffia ügyében, hiszen kabinetfőnöke neve felmerült az eljárás során.

A Mi Hazánk elnök-frakcióvezetője rávilágított: azért szerette volna megkapni Rogán Antal ezt a feladatot, hogy a jövőben ne kerüljön idő előtt a hatóságokhoz vagy az ellenérdekelt sajtóhoz ilyen lehallgatási jegyzőkönyv.

(MTI nyomán)

 

További híreink

Isztambulban is tüntettek Trump béketerve ellen (videó)

Kiss Albert

Rothschildok amerikai cégbe mentik át vagyonukat

Kiss Albert

Minősített emberölési kísérlet volt a jászsági rendőr hátba szúrása

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen