28 C
Budapest
2022. augusztus 15., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Toroczkai: elfogadhatatlanok a Fidesz elvtelen döntései

A múlt héten Tatabányának a helyi Fidesz-frakció támogatásával lett bevándorláspárti alpolgármestere, amely döntés nyomán saját korábbi álláspontjukkal mentek szembe.

Ennek kapcsán tartott sajtótájékoztatót a Polgármesteri Hivatal előtt Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke és Boda Bánk László, a párt Komárom-Esztergom megyei elnöke és tatabányai önkormányzati képviselője Antidemokratikus döntés – kihagyták a Mi Hazánkat címmel. A sajtótájékoztató során elhangzott, hogy

a Mi Hazánk Mozgalom elfogadhatatlannak tartja, hogy pusztán pillanatbeli gazdasági érdekek mentén a Fidesz képes volt korábbi álláspontját megváltoztatni.

A párt a harmadik utat képviseli, mely során nem az elvtelen döntések, hanem a valódi nemzeti érdekek jutnak előtérbe, teljesen függetlenül a pillanatnyi helyzettől.

Toroczkai László portálunk kérdésére, mi az oka annak, hogy a balliberális orgánumok teljesen elhallgatták a Tatabányán történteket, azt mondta:

a balliberális média narratívájában állandó jelleggel, hamis módon a Fidesz szatellitpártjaként ábrázolják a Mi Hazánk Mozgalmat, így a rólunk kialakított képükbe egyáltalán nem fér bele az, hogy a kormánypártot is legalább olyan élesen bíráljuk, mint a másik oldalt.

Ezzel párhuzamosan pedig elhallgatják azt is, hogy a pillanatnyi pártérdekek helyett a harmadik utat képviselve, nemzetünk érdekeit követjük, következetesen bírálva mind a kormánypártot, mind a balliberális oldalt.

További híreink

Söder betiltaná Németországban a benzines és dízelautók értékesítését

Irányi Dániel

Könnyebben elérhető lesz Székelyföld

Kemény János

Földönfutóvá válhat Simonka

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben