5.1 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Kiemelt

Toroczkai: feljelentem a kereszténygyalázót

Milyen érdekes, hogy a balliberálisoknak mindig a keresztény (és magyar, heteroszexuális, tehát normális) emberek hitével, nemzeti öntudatával támad kedve gúnyolódni – írja Toroczkai László blogján, a toroczkai.infón, alább a folytatás.
Most éppen a ballib ideológiai zászlóshajójában, a Népszavában jelent meg egy – minden jel szerint nem keresztény, és talán nem is heteroszexuális
– karikaturista, Pápai Gábor rajza, amelyen a keresztre feszített Jézus és Müller Cecília látható, ahogy utóbbi azt mondja: “Alapbetegsége függőséget okozott”. Függetlenül attól, hogy a Müller Cecília-féle operatív sajtótájékoztatókon néha tényleg látszik és elhangzik olyan is, ami mosolyt csalhat az arcunkra, egy fontos megállapítást muszáj tennünk: Pápai Gábor nem nagyon szokott viccelni muszlimokkal, talán azért sem, mert az elvtársait, a párizsi Charlie Hebdo karikaturistáit ért muszlim terrortámadás után a tévéképernyőn sírásra görbülő szájjal mondta, hogy “nem fél”. Pápai valami titokzatos oknál fogva, a zsidók vallásán sem gúnyolódik soha. Ebben az esetben aligha a félelem, inkább valami más tartja vissza. Sőt, a migráns-invázió idején neki a kormány kicsit egybites óriásplakátjai kapcsán is a zsidóüldözés, egyenesen a száz évvel ezelőtti numerus clausus jutott eszébe.
Mivel rajzolni nem tudok, a párbajt pedig betiltották, ezért inkább feljelentem ezt a nyomorult karikaturistát a vallásgyalázás miatt.
(fotó: Pápai Gábor rajza)

További híreink

A Mi Hazánk szerint azonnal érvényteleníteni kell a Benes-dekrétumokat

Kemény János

Nem tudták belefojtani a szót a seriffbe, aki kimondta az igazságot a tüntetésekről

Szabó Norbert

A hatalom- és profitéhes techóriások cenzorai már a liberálisokat se kímélik

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen