10.6 C
Budapest
2022. szeptember 28., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemeltVideó

Toroczkai kontra Facebook – videón az újkori magyar demokrácia legnagyobb csalása

A Jobbik és a DK közösen játszottak össze még 2019-ben annak érdekében, hogy a Mi Hazánk ne tudjon megerősödni és a nemzeti erőnek ne legyen képviselete Brüsszelben az EP választások után. A Facebook-kapcsolattal sikeresen elérték, hogy Toroczkai László 207 ezres oldalát megsemmisítse a Facebook, ezzel minimalizálva azt az esélyt, hogy a párt EP-mandátumot szerezzen.

Ez végül akkor nem is sikerült a Mi Hazánknak, de a sors fura fintora, hogy 2022-ben áttörő erővel jutott a párt az országgyűlésbe, most pedig bizonyítékok szivárogtak ki Toroczkai Lászlóhoz az azóta darabjaira eső Jobbikból.

Toroczkai személyén túl abba is érdemes belegondolni, hogy egy ekkora Facebook oldal letiltása akár konkrét mandátumokat vehetett el a párttól, hiszen az oldalt azóta sem állították vissza, tehát az akkor keletkezett hátrány az önkormányzati és az országgyűlési választásokon is fennállt.

A Mi Hazánk elnöke választási csalás miatt feljelentést tett, de ezen túlmenően számos más részletet (beleértve a nemzetközi hálózatot) megismerhetünk Toroczkai László legújabb videójából.

További híreink

Illegális migránsokat szállító hajó futott partra Görögországban

Irányi Dániel

Duda Ernő a nyári táborokban oltaná be a gyerekeket

Faragó Dániel

Az amerikai, a német és a francia külügyminiszter támogatásáról biztosítja Ukrajnát

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben