9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt Videó

Toroczkai László- Előre a szabadságért, a Covid-diktatúra ellen! (videó)

A kormánymédia továbbra is példátlan elhallgatással tiszteli meg a covid-diktatúra ellen egyedüli pártként harcoló Mi Hazánkat, miközben a külföldi demonstrációk hírei rendszeresen helyet kapnak a Fidesszel szimpatizáló portálok hasábjain.

A Mi Hazánk január 16-án több ezer fő részvétele mellett tartott demonstrációt, az oltások kötelezővé tétele, az oltatlanok diszkriminálása és a gyerekek kísérleti vakcinával való beoltása ellen. Az adófizetők miiliárdjaiból működő közmédia híreiből Magyarország egyetlen oltatlan kormányfőjelöltje rendre kimarad, ez ezúttal sem történt másképp.

Toroczkai László teljes beszéde visszanézhető

a Mi Hazánk elnökének 120.000 feliratkozót is meghaladó csatornáján.

Toroczkai László a Mi Hazánk üzenetét és a Virradat Programot személyesen viszi el az ország minden pontjára. Íme a pártelnök következő állomásai:

Folytatódik a Mi Hazánk országjárása – itt találkozhat Magyarország egyetlen oltatlan kormányfőjelöltjével

További híreink

Orbán: az egészségügyi dolgozóknak kötelező lesz az oltás

Irányi Dániel

Farkas Flórián bocsánatot kért (videó)

Faragó Dániel

Hetekig magára hagyta élelem nélkül a kikötött kutyáját

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen