8.6 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Toroczkai László folytatja országjárását

A Mi Hazánk egyedüli ellenzéki pártként mind a 106 körzetben önálló jelöltet állít a 2022-es országgyűlési választásokon, Toroczkai László személyében ráadásul saját kormányfőjelöltje is van a pártnak. 

A Mi Hazánk nem vesz részt a balliberális selejtezőben és nem indul az előválasztáson, de a kampányt ettől függetlenül már elkezdték. Szeptemberben óriásplakátokat helyeztek ki szerte az országban, hogy a média elhallgatása és a Facebook cenzúrája ellenére a lehető legtöbb választóhoz eljusson a harmadik út alternatívája.

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke a polgármesteri teendői mellett folyamatosan járja az országot és a “se Gyurcsány, se Orbán” szellemében a legtöbb településre igyekszik eljuttatni a harmadik, nemzeti út üzenetét.

A teljesség igénye nélkül Toroczkai László eddig Debrecen, Kenderes, Cegléd, Békéscsaba, Nagyatád, Szigetvár, Nyírbátor, Vásárosnamény, Esztergom, Szentendre, Szolnok és Törökszentmiklós településeken is felkereste a nemzeti ellenállás tagjait, a Mi Hazánk közösségeit. Ezeken az alkalmakon Toroczkai a Mi Hazánk rövid -és hosszútávú céljairól, nemzeti sorskérdésekről fejti ki gondolatait, de a kitelepüléseken, fórumokon minden résztvevőnek van lehetősége cenzúrázatlanul feltenni a saját kérdéseit is.

A Medián mérései szerint a Mi Hazánk országjárása, az oltási igazolványok diszkriminatív jellegének elutasítása és a cigánybűnözés elleni küzdelem már 2021-ben a parlamenti küszöb környékére helyezte az Ásotthalomról indult mozgalmat.

Medián: 4%-on áll a Mi Hazánk

Toroczkai László az egyetlen miniszterelnökjelölt, akit a legnagyobb közösségi oldalak tiltással, cenzúrával korlátoznak. A Mi Hazánk elnöke saját Youtube-csatornáján folyamatosan beszámol a munkájáról, de a feliratkozók a Facebook-per alakulását is itt tudják nyomon követni.

“Nincsenek állami milliárdjaink, nincsenek és nem is lesznek oligarcháink, a média továbbra is elhallgat minket, ezért nekünk, a Mi Hazánk tagjainak lábbal és szívvel kell végigcsinálnunk ezt a kampányt. Az országjárást a Mi Hazánk elnökségével együtt folytatni fogom!”

-nyilatkozta lapunknak Toroczkai László.

Az országjárások helyszínei folyamatosan bővülnek, a párt hivatalos oldalán megtalálhatóak az állomások. A Mi Hazánk elnökével legközelebb Olaszliszkán lehet találkozni, ahol Toroczkai a 15 évvel ezelőtt meggyilkolt Szögi Lajos emlékére szervezett demonstráción fog felszólalni.

További híreink

Januárban visszatérhet a jelenléti oktatás

Faragó Dániel

Nőt ütött meg és rabolni akart, keresi a rendőrség

Szabó Norbert

Negyvenöt ember bankkártyaadatait csalta ki egy büntetés-végrehajtási intézetben lévő férfi

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen