14.9 C
Budapest
2022. szeptember 24., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

“Toroczkait meg kell ölni!” – ingyencsomag osztás a tüntetés végén (+videók)

Vasárnap a fővárosban tüntetést szerveztek ellenzéki és “civil” szervezetek, a magyargyűlölet és valósághamisítás legújabb seregszemléjeként. A társult szervezetek önkéntesein és alkalmazottain, ismert baloldali politikusokon túl, néhány száz felhergelt roma tüntető duzzasztotta mintegy ezer fősre a Nyugati téren összeserglett, ún. tiltakozókat. A tüntetés végén a jutalmazás, az ingyencsomag-osztás kishíján tömegverekedésbe torkollt.

“Ez élőben megy? Toroczkait meg kell ölni!” –

így indított egy sárgamellényes szervező vasárnap a Nyugati téren, mielőtt a tüntetők a Kossuth térre vonultak volna. Az összellenzéki-civil megmozdulás apropója a gyöngyöspatai kártérítés kifizetésének ügye volt, és egy buszt meg is tudtak tölteni azokkal, akik hajlandóak voltak Budapestre utazni egy adománycsomagért.

 

A Szabad bíróság! Szabad Gyöngyöspata! címmel meghirdetett tüntetés, amelyet olyan szervezetek jegyeztek, mint az Amnesty International Magyarország, az 1 Magyarország Kezdeményezés, a Társaság a Szabadságjogokért és olyan szélsőbaloldali, gyűlöletkeltő liberális politikusok voltak ott, mint Demszky Gábor, Mécs Imre, Magyar Bálint, Iványi Gábor, Tordai Bence, Niedermüller Péter vagy éppen Horváth Aladár, mondhatnánk, hogy békésen ért véget, de a valóságban a rendezvény végén kishíján tömegverekedésbe torkollt. Ugyanis valakik adománycsomagot (vélhetően élelmiszer-csomagot) osztottak egy mikrobuszból, na nem az előbb felsorolt politikusoknak, hanem a felheccelt roma tüntetőknek.

 

A Gyöngyöspatai szegregáció miatti tüntetés után a parkolóba gyűltek össze a romák. A kocsiból csomagokat osztottak. Nem jutott mindenkinek, így kialakult a feszültség. Többen eldugják a kabátjuk alá, hogy a többiek ne lássák.

Közzétette: PRESSiO – 2020. február 23., vasárnap

 

elemi.hu (pressio, fb)

További híreink

Szép volt, fiúk! Magyarország Európa csúcsán!

Kemény János

Tényfeltáró plakát borzolja a kedélyeket Újbudán

Irányi Dániel

Jogerős és gyalázatos: végleg elvették Székelyföldtől a Békás-szorost

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben