18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Török Gábor szerint is bejut a Mi Hazánk a Parlamentbe

Április 3-án nem az országos listákra leadott szavazatok fogják eldönteni a parlamenti választás eredményét, hanem az, hogy mi lesz a 10-15 legfontosabb, billegő egyéni választókerületben – mondta Török Gábor az Inforádió kedd esti műsorában. Török szerint ezekben a választókerületekben akár néhány száz vagy néhány tíz szavazaton is múlhat egy-egy mandátum sorsa, azaz ilyen kis különbségeken múlhat majd, ki alakíthat kormányt.

A beszélgetés további megállapításai Töröktől:

-Egyelőre nagyon csendes a kampány, országos szinten a felek kivárásra játszanak.

-A Fidesz van elöl, és nézik az ellenzék, várják, hogy mikor indul be az ellenfél kampánya, nem akarnak túl korán indítani. A politikai táborok nagyon beálltak, egyelőre mindenki a saját szavazóihoz beszél, a választást eldöntő bizonytalanok még nem figyelnek a politikára. Az ő figyelmükért az utolsó hetekben indul be a verseny olyan témákkal, amelyek eljutnak a vacsoraasztalhoz.

-A Fidesz valójában saját magával fog megküzdeni, a kampányt az fogja eldönteni, hogy az emberek a fideszes kormányzás jó oldalát és eredményeit látják, vagy azt mondják, hogy jöjjön bárki, csak ne ők vezessék az országot.

-Az lenne a választás legnagyobb meglepetése, ha Gattyán György pártja 1 százaléknál többet szerezne. Az is meglepő lenne, ha országos listát tudnának állítani. A Mi Hazánk “jól rátalált az oltásellenességre”, nekik több esélyük van 5 százalék közelébe jutni, mint a kutyapártnak – szemlézi a cenzúrázott jobboldali portál.

További híreink

Az igazán menők kolbásszal díszítik fel karácsonyra az erkélyüket

Szabó Norbert

Elég a cigánybűnözésből! – Monoron vonul fel a Mi Hazánk

Kemény János

Kihaltnak hitt óriásteknőst azonosítottak a Galapagos-szigeteken

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen