11.5 C
Budapest
2021. szeptember 20., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Továbbra is szinte használhatatlan a Kréta online iskolai felület

Továbbra is szinte használhatatlan a 8 milliárd forint közpénzből fejlesztett és bevezetett Kréta online iskolai felület a digitális oktatás első hetében, bosszúságot okozva ezzel tanároknak, diákoknak, szülőknek egyaránt – írja közleményében Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese.

Elképesztő, hogy erre sem képes normálisan felkészülni a kormány, pedig tudni lehetett, hogy bekövetkezik ez a kényszerű átállás – hangsúlyozza a politikus.

Mit kell még eltűrnie az érintetteknek a túlzott lezárások miatt? Ráadásul ha az egész EU-ban nálunk a legnagyobb az átoltottság, akkor miért most kell a legszigorúbb korlátozás?

– teszi fel a kérdéseket a párt országgyűlési képviselője.

Mint fogalmaz, korábban azzal érvelt a kormány, hogy az óvodák-iskolák működésével a szülők munkahelyeit védik, de erre most is szükség lenne.

Az egész társadalom egészségi állapota romlik, gazdasági csődbe jutnak sokan, és mentálisan is megterhelő ez az időszak mindenki számára, ami pl. a válások magasabb számában is megmutatkozik. A sportolási lehetőségek korlátozása szintén észszerűtlen, a megbetegedést épphogy elősegíti az immunrendszer gyengesége.

-mutat rá a Mi Hazánk elnökhelyettese.

A Mi Hazánk szerint a nem veszélyeztetettek élete is számít: azt képviseljük tehát, hogy azokat védjük, akiknek erre tényleg szüksége van, de az ország működését a lehető legszélesebb körben biztosítsuk! – zárja közleményét Dúró Dóra.

Magyarjelen.hu

További híreink

Romániában is rosszul megy: 70 ezer eurós autóval gurult a segélyért

Szabó Norbert

Divide et impera

Varga Lilla

Mi Hazánk: Elég volt az unióból, amely az építőanyagok árának letörését is hátráltatja!

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen