19.7 C
Budapest
2022. október 1., szombat
Magyar Jelen
Kárpát-hazaKiemelt

Trump ügyvédje úgy véli, Szerbia is részt vett az amerikai választások elcsalásában

Donald Trump egyik ügyvédje, Lin Wood közzétette a közösségi hálón az USA-ban megtartott idei választások elcsalásáért (szerinte) felelős személyek, országok és intézmények névsorát.

Wood listáján olvasható: Szerbia, Canada, Venezuela, Kuba, CIA, Soros György, Bill Gates, Joe Biden, a Clinton Alapítvány, valamint több országos és helyi szintű tisztségviselő – mind a Demokrata Pártból, valamint a Republikánus Pártból – írja a Délhír.info.

Az ügyvéd bejegyzése szerint bizonyítékokkal fogja alátámasztani állítását, a felelősök pedig majd elnyerik a megérdemelt büntetésüket.

Amikor Szerbiát említette, alighanem a Vučić-rezsimre gondolhatott,

hiszen a média nagy része szerint a szerb elnök 2016-ban kétmillió dollárt adományozott (a szerbiai adófizetők pénzéből) a Clinton Alapítványnak.

Előzőleg (szintén 2016-ban) pedig óriási felhajtás mellett vendégül látta Joe Bident.

Az idei amerikai választások után kijelentette, Trump győzelme talán jobb lett volna Szerbia számára, de ő személy szerint meghittebb viszonyt ápol(t) Bidennel – közölte a portál.

A fényképen Vučić 2016-ban opánkát vásárol Bidennek.

(Fotó: nova.rs)

További híreink

Itt a szociális segélybűnözés, másét akarta megszerezni

Kiss Albert

Lukasenka: csak a holttestemen át lehet új választást tartani

Szabó Norbert

Nagy-Britanniában megkezdődik az oltóanyag gyártása

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben