0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek

Túl részeg volt a lopáshoz, fennakadt a kerítésen a kaposvári hagymatolvaj

A kerítés jelentette a végállomást annak a férfinek, aki részegen indut hagymát lopni Kaposváron.

A többszörösen büntetett előéletű 53 éves férfit vagyon elleni bűncselekmények miatt már kétszer is felelősségre vonták az elmúlt években, de ez sem szegte kedvét a további próbálkozástól.

Szabadulásának napját italozással és egy újabb lopási kísérlettel ünnepelte meg, de a két liter bor elfogyasztását követően már nem tudott átmászni és úgy fennakadt a kerítésen, hogy le sem tudott onnan jönni.

Az utcában járőröző rendőrök lesegítették és magukkal vitték a kapitányságra. Vallomásában azt állította, hogy hagymát akart lopni a kertből. A Kaposvári Járásbíróság a többszörös visszaesőnek minősülő vádlott bűnösségét az ügyészi váddal egyezően állapította meg, ezért 75 nap elzárásra ítélte.

(illusztráció:origo)

 

További híreink

Kim Dzsong Un nem jelent meg a Kim Ir Szen születésnapjának évfordulóján tartott megemlékezésen

Dunai Tibor

Brazíliában szövetségi csapatokat kértek az őslakosok védelmére

Dunai Tibor

Hivatalosan is megnyitott a szkíta kézműves áruház

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen