18.3 C
Budapest
2022. május 21., szombat
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Tüntetést szervez a HVIM az LMBTQP-lobbival szemben

A Háttér Társaság július 12-én a Pride hónap keretében a gyűlöletbeszédet “elkövetőkről”, tehát rólunk, nemzeti oldaliakról fog előadást tartani. Mozgalmunk ezt nem hagyja annyiban, az LMBTQP szervezet irodája elé egy tüntetést jelentettünk be a normalitás védelmében este háromnegyed hattól – írja felhívásában a HVIM.

A tüntetés tehát a legerősebb lobbista szervezet, Soros helyőrségének irodája előtt lesz, a magyar jövő és a normalitás védelmezésének jegyében. Leszögezzük, hogy a tüntetés legfőbb indoka az, hogy a Háttér Társaság egyfajta deep state-t működtetve az ügyészség és a rendőrség eddigi érzékenyítésével, a gyűlöletbűncselekmény munkacsoportban való részvételével, és a döntéshozatalra való nyomásgyakorlással már eddig is jelentősen korlátozta az LMBTQP-lobbinak ellenállókat, így nem tartjuk elfogadhatónak, hogy az LMBTQP-propaganda törvényi kiterjesztéséről, a hazafiak börtönbe juttatásának lehetőségeiről tartsanak rendezvényt. Ugyanis a tradicionalitás védelmezése nem bűncselekmény, az igazság kimondása nem gyűlöletbeszéd!

A demonstráció a Háttér Társaság irodájánál, a rendezvény helyszínén, a budapesti Balzac u. és Kresz Géza u. kereszteződésében tartatik meg. Maga a tüntetés a Kresz Géza utca felől lesz megközelíthető, a másik oldalon csak az ottlakók és a deviánsok mehetnek be rendőri ellenőrzés mellett.

Az időpont tehát:

2021. július 12. 17:45.

Kérünk mindenkit a kulturált viselkedésre, az alkoholfogyasztás mellőzésére, és a rendezői utasítások követésére – írja oldalán a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. 

További híreink

Őrizetbe vettek csaknem 100 embert egy berlini tüntetés után

Dunai Tibor

Állatkínzás miatt felfüggesztett szabadságvesztés

Dunai Tibor

Hova tűnt Kim Dzsong Un?

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen