28 C
Budapest
2022. augusztus 15., hétfő
Magyar Jelen
HírekSport

UEFA Maffia: Betiltották a Fradi 56-os koreográfiáját

A Ferencváros első és egyben legnagyobb szervezett szurkolói csoportja a Green Monsters, ismét méretes látvánnyal készült a csapat soron következő Európa Liga meccsére. Azaz csak készült volna, mert az UEFA közbeszólt.

November 7-én játszott a Fradi a CSZKA Moszkvával az Európa Liga csoportkörében, így a szurkolók az európai porondra méltó koreográfiával várták a ruszkikat. Szabályosan jelentették le a tervezett korográfiát, azonban az UEFÁ-nak nem tetszett, így rögtön be is tiltotta. Az indoklás az, hogy a látványt politikai üzenetként, állásfoglalásként értelmezik. Értik, a ruszkik ellen november 7-én, néhány nappal az 56-os forradalom leverése után… A Ferencváros vezetői végig a szurkolók mellett álltak az ügyben, de ez is kevésnek bizonyult.

Előre mind pesti srácok!
A betiltott látvány így nézett volna ki

Innen pedig olvassák el a Green Monsters közleményét: “Felháborítónak tartjuk, ahogy a futball vezetői állnak a szurkolókhoz idehaza és nemzetközi téren egyaránt. A jövőben biztosan szervezetten fogunk fellépni ellenük, a szurkolók és a hangulat üldözése ellen. A hangulatnak és a fanatizmusnak is köszönhetően újra ott vagyunk az európai küzdelmekben hosszú idő után. A mérkőzések szerves része a bemutatott látvány, melynek elkészítésére nem kevés energiát és pénzt fordítottunk. Ehhez pedig a TI hozzájarulásotok is elengedhetetlen volt a gyűjtőurnáknál. Ezt köszönjük még egyszer!” 

Az szurkolói körökben az Európai Labdarúgó Szövetséget UEFA MAFIÁNAK hívják, szinte nincs olyan komolyabb szurkolói csoport, akik ne készítettek volna legalább egy kiírást róluk.

További híreink

Már több mint 500 cég kérvényezte a munkahelyvédelmi bértámogatást

Kiss Albert

Anglia: Savas támadás egy szupermarketben, két gyermek is megsérült

Avar Álmos

Mi Hazánk: Elég volt az unióból, amely az építőanyagok árának letörését is hátráltatja!

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben