24.3 C
Budapest
2022. augusztus 8., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Mi Hazánk: ugyanaz a sötét nemzetközi erő akarja elpusztítani hazánkat, mint ’56-ban, csak a nevük változott

Összefoglaló a Mi Hazánk Mozgalom október 23-i megemlékezéséről.

Videós összefoglaló:

 

Rövid harangszó és közös ima nyitotta a Mi Hazánk Mozgalom ünnepi megemlékezését a Corvin közben. Novák Előd ismertette az összegyűlt több száz embernek a mozgalom antikommunista programpontjait. Rámutatott: az elmúlt 29 év kormányainak szégyene, hogy még mindig nem történt meg az egykori kommunista vezetők elszámoltatása és a közéletből való eltávolítása, az ügynökakták még mindig nem nyilvánosak, és a kommunista luxusnyugdíjak megvonását is követeli a Mi Hazánk. Egyre nő a párt népszerűsége és ezáltal a felelőssége, fogalmazott a párt alelnöke.

Pongrátz András egykori 56-os lépett elsőként színpadra, aki arról beszélt, a Jobbiknak semmi köze a Corvin közhöz, és áruló lett Jakab Péter, miután Gyurcsánnyal együtt esküdött a Parlament lépcsőjén, hiszen azokkal fogott össze, akik ellen ‘56-ban fegyvert fogtak, és akik ellen megalakult a Jobbik.

“A Pongrátz család nevében felszólítom a Jobbikot, hogy ne vegye többé szájára Pongrátz Gergely, a Corvin köziek vezetőjének nevét!”

– jelentette ki.

Elmondta, ne használják Jakabék többé pártcélokra a lyukas zászlót, mert jobban illik hozzájuk Karácsony Gergely szivárványos zászlója.

Beszéde után eldördült egy ’56-ban is használt ágyú, Novák pedig azt kiáltotta: “a Corvin köz a miénk”. Hozzátette, kulturálisan is ide szorulhatnak vissza, miután Karácsony Gergely az Indexnek adott interjúban nácinak nevezte Wass Albertet, az erdélyi írófejedelmet.

Kónyi-Kiss Botond, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke szerint “számunkra a legszebb, a legtisztább és a legszentebb forradalom és szabadságfelkelés volt ’56”, hiszen

“a fegyvert ragadó pesti srácok a régi rendet felforgató világforradalmisággal szálltak szembe.”

Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője elmondta, hogy “minden évben hitet teszünk itt, hogy ebben az országban kommunizmus soha többet nem lesz.

Ennek ellenére látjuk, hogy a neobolsevisták igenis szennyezik közéletünket.”

Fotó: Ajpek Orsi / Index

Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke az ásotthalmi 2015-ös határvédőket az ‘56-os forradalom hőseivel hozta párhuzamba beszédében. Szerinte az északi civilizáció ugyanolyan dermedten nézte akkor és most is Magyarországot, amely meg akarja védeni a hazáját.

Az a sötét nemzetközi sátáni erő, amely igyekezett elpusztítani Magyarországot, továbbra se nyugszik. Ma már nem bolsevizmusnak, hanem balliberális oldalnak nevezzük őket

– mondta. Hosszasan beszélt a brit parlament tegnapi, írországi abortuszt engedélyező döntéséről is, amit elfogadhatatlannak tart. A nemzetközi balliberális sátáni erők között említette továbbá a bankokat, Zuckerberget, a Facebookot és a többi virtuális hatalmat, akik el akarják pusztítani a nemzeteket, és akik letiltották az oldalát is.

A Facebook cenzúrára utalva elmondta, hogy

“nem fog tudni legyőzni minket a virtuális tér sem, mert mi nem virtuális barátok vagyunk. Mi nem a Facebookon lettünk barátok tegnap. Minket összeköt a hazaszeretet. Összeköt ez a közös, tisztességes és becsületes harmadik út.”

Márai Sándor Mennyből az angyal című versének soraival üzent az áruló, megélhetési jobbikosoknak is, akik “idepofátlankodnak”, és akik miatt “ilyen lehetetlen időpontban” van a Mi Hazánk megemlékezése.

“Folytatnunk kell a munkát, mert el fog jönni a csoda!”

– zárta beszédét, miután értékelte az önkormányzati választáson elért eredményt, ahol “pénz nélkül, lazán” meglett a Mi Hazánk öt százalékos támogatottsága a megyékben, Csongrád megyében pedig kilenc felett végeztek.

(Index.hu nyomán)

További híreink

Változnak a MÁV-Start és Volánbusz menetrendjei az ünnepek alatt

Varga Lilla

Látta valahol? November vége óta nem tudni, hol van ez a 17 éves zuglói lány – fotó

Szabó Norbert

Pocsolyákba ugrálnak örömükben a tűzoltók Ausztráliában

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben