17.5 C
Budapest
2022. május 29., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek Kiemelt

Új pszichoaktív anyagot árult két férfi, de lebuktak

A gyanú szerint új pszichoaktív anyagot árult két férfi Sarkadon. A tiltott bódító hatású szert a nyomozás eddigi adatai alapján egy tiszaföldvári pártól szerezték be. A rendőrség a három férfit és a nőt őrizetbe vette.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfiakat és egy nőt fogtak el 2020. június 4-én a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói, valamint a Közterületi Támogató Alosztály és a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei — olvasható a police.hu-n.

A nyomozás eddigi adatai szerint a csoport tagjai közül két sarkadi férfi Sarkadon terjesztett tiltott bódító hatású szert. Az anyagot a gyanú szerint egy tiszaföldvári pártól vásárolták.

A rendőrök Cibakházán, a pár férfi tagjának lakókocsijában kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak. Emellett a négy gyanúsítottól összesen több mint 2 millió forint készpénzt, valamint az anyag adagolásához használt mérleget, fóliát foglaltak le.

A Sarkadi Rendőrkapitányság a 31 és 32 éves sarkadi férfiakat, valamint az 53 éves tiszaföldvári férfit és élettársát is őrizetbe vette.

Elemi.hu

 

További híreink

Nem jól hordtuk eddig a maszkot: az omikron-variáns ellen már kettő is kellhet

Faragó Dániel

Karácsonyék miatt 115 millió forintra büntették a BKV-t

Dunai Tibor

Húsvétra hangoló a Kecskemét Táncegyüttessel

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen