4.4 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Újabb embercsempész-alagutat talált a rendőrség a határon

A 25 fős feltartóztatott csoporttól pár kilométerre – az ideiglenes biztonsági határzár mellett – találták meg az alagutat a bácsalmási rendőrök.

Augusztus 13-án 23 óra 5 perckor, Kunbaja külterületén 25 illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök.

A csoport feltartóztatásától pár kilométerre, a terep átvizsgálása során 2020. augusztus 14-én hajnalban egy nyílást találtak az egyenruhások.

Az alagút szerb területről indul, és a határvonal, valamint az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik. A magyar oldalon található kijárata körülbelül 50 centiméter átmérőjű, az alagút – fokozatosan felszín felé közeledő szakaszának – utolsó függőleges részének mélysége 1,3 méter mély.

A kijárat környékén ismeretlen személyektől származó nyomokat találtak. Az alagút kijáratától nyomkövető kutya indult, ami elvezette a rendőröket arra a helyszínre, ahol feltartóztatták a 25 fős csoportot.

A rendőrök helyszíni szemlét tartanak az alagútnál, majd azt betemetéséig őrzik.

További híreink

Telefonos alkalmazással ellenőrizné a holland kormány, kik vannak beoltva

Irányi Dániel

Az egészségügyisek megtámadták a kötelező oltásról szóló rendeletet

Faragó Dániel

Tovább csökken szavazatkülönbség Biden javára, Trump Arizonában “szépít”

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben