15 C
Budapest
2021. szeptember 29., szerda
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Újabb fronton diszkriminálja a kormány az oltatlanokat

A május 30-i gyermeknapi zenés-táncos rendezvényeken a védettségi igazolvánnyal rendelkező szülők, felnőttek és a velük lévő 18 év alatti gyerekek, fiatalok vehetnek részt – mondta a kormányszóvivő csütörtökön a Facebook-oldalára feltett videóban. A kormánydöntésről szóló rendelet meg is jelent a csütörtök esti Magyar Közlönyben.

Szentkirályi Alexandra elismerte, az elmúlt másfél év nem csak a felnőtteket, de a gyerekeket is megviselte. Azt már nem tette hozzá, hogy ezért nagyban felelős a balliberális ritmusra táncoló kormány az észszerűtlen lezárásaival, és az értelmetlen korlátozásaival.

Kiemelte, az elmúlt másfél évben a gyerekek távol voltak barátaiktól, elmaradtak a közös játékok, a szülinapi bulik. És ezt hogyan tervezi orvosolni a kormány?

Nem csak az oltatlan szülőket, de azok gyermekeit is kirekeszti a közösségi életből!

A kormány döntése meg is jelent a csütörtök esti közlönyben. A rendelet értelmében “gyermeknapra tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet rendelkezéseitől eltérően

2021. május 30-án reggel 8 óra és este 20 óra között szervezett gyermeknapi rendezvény keretében megrendezett zenés-táncos rendezvényen a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy részt vehet”.

Az új, védettségi igazolványhoz járó könnyítés pénteken lép hatályba és május 31-én hatályát veszíti.

portfolio.hu nyomán – kiemelt képünkön Szentkirályi Alexandra, fotó forrása: 168.hu

További híreink

Saját anyját zsarolta, megöléssel fenyegette, meglopta

Kiss Albert

Egyre nagyobb szegénységi kockázatot jelent nyugdíjasnak lenni

szilardkrebsik

Szovjet gránát miatt ürítettek ki egy társasházat Baján

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen