7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Újabb jelölt a haza szolgálatában – Halász Gézát indítja a Mi Hazánk Gödöllőn

A Mi Hazánk Halász Gézát, a párt családjogi szakpolitikusát, a Férfihang Civil Társaság alelnökét indítja Pest megye 6-os számú választókerületében 2022-ben.
“Mind a 106 választókerületben saját jelöltet állít a Mi Hazánk: Gödöllőn Halász Géza a civil életből érkezve száll ringbe a mandátumért.
Rendkívül sokoldalú személyisége miatt is remek képviselő lenne: otthon van a zene, a sport és a családjog területén is, vallásos emberként pedig kellő alázattal és empátiával közelít az emberekhez.
A Mi Hazánk semmiféle sárdobálásban nem vesz részt, mi arról beszélünk, hogyan lesz élhető az ország, tisztességesek a bérek, erős a nemzettudat, biztonságos az utca, fenntartható a gazdaság, nemzeti szemléletű az oktatás, nyugodt az időskor, reménnyel teli a fiatalság, lélekszámában gyarapodó a nemzet. De ezt nem lehet az elmúlt harminc év politikai szereplőivel véghezvinni.
Mi mindenhol ott leszünk; gyere velünk Te is! Ez a Mi Hazánk!”
-írja Facebook-bejegyzésében Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese.
Lehet, hogy egy kép erről: 2 ember, álló emberek és szabadtéri
Halász Gézával  a Magyar Jelen olvasói már megismerkedhettek, kiváló írását a ‘Férfiak 40’ javaslatról ismételten ajánljuk tanulmányozásra.
https://magyarjelen.hu/ferfiak-40-a-kemenyen-ledolgozott-evek-utan-miert-nem-jar-mindenkinek-a-pihenes/

További híreink

Így fogadták a hétvégi korlátozásokat

Dunai Tibor

Mi Hazánk: az üzemanyagok adóterheit azonnal csökkenteni kell!

Faragó Dániel

Donald Trump fárszi nyelven is közzétett Twitter-bejegyzésben figyelmezteti Teheránt

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben