28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BelföldHírek

Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk: Kecskeméten is járható a harmadik út

A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese Dúró Dóra Kecskeméten bemutatta Faragó Dánielt, a párt Bács-Kiskun megyei jelöltjét a 2.számú választókerületben.

Szabadi István pártigazgató köszöntése után

Dúró Dóra emlékeztetett arra, hogy a Mi Hazánk az egyetlen ellenzéki párt, amely mind a 106 körzetben önállóan állít jelöltet a 2022-es országgyűlési választásokon.

Hozzátette, hogy a párt eltörölné a mentelmi jogot, a mi hazánkos képviselők pedig szükség esetén önmaguk mondanak le arról.

Faragó Dániel elmondta, hogy azokra számít, akik jobban szeretik a hazájukat, mint ahogy Orbán Viktort utálják.

Ennek értelmében egy harmadik, radikális, nemzeti utat fog képviselni, szemben a Fidesz uram-bátyám rendszerével és az O1G koalícióval.

Fő programpontja a Drogmentes Kecskemét, hiszen a korrupció és a jellemzően cigányok által lakott NO-GO zónák mellett, ez a térség legfőbb problémája. Kiemelte, hogy a városnak új alapokra kell helyeznie a jelenlegi határokon túl lévő testvérvárosi kapcsolatait, főleg a járvány okozta gazdasági és kultúrális válságban.

Kérdésre válaszolva úgy nyilatkozott, hogy semmi esetre sem működik együtt egyik tömbbel sem, senki javára nem lép vissza. Faragó Dániel ismertette, hogy a párt Kecskeméten, a választókerület központjában hamarosan csatasorba állítja irodáját, amely minden nemzeti érzelmű választó előtt nyitva áll majd.

 

További híreink

Miért nem kár az Indexért?

Irányi Dániel

Összefogtak a Fradi és az Újpest Ultrái, együtt emlékeznek a Deák téren

Szabó Norbert

Schiffer András: Azt hiszem át kell, hogy gondoljam a racionalitás fogalmát

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben