3 C
Budapest
2022. december 9., péntek
Magyar Jelen
BűnügyHírekKiemelt

Újabb részletek az erdőkertesi, rendőrök elleni támadásról

Mint  korábban megírtuk, egy férfi megszúrt két rendőrt Veresegyháza közelében. Erdőkertes polgármestere szerint V. László előre kitervelte a támadást, akkor csapott le a rendőrökre, miközben a Váci kórházból a Katona József utcai lakására szállították.

A férfi bűnügyi felügyeletben élt évek óta. A nyakukon, a kezükön és az arcukon szúrta meg a rendőröket, akiket mentőhelikopter vitték kórházba. Úgy tudni, a rendőrök állapota stabil, a támadót pedig a Gödöllői Rendőrkapitányságon előállították.

Helyszíni jelentés szerint, V. László házát és az autót, amiben a támadás történt körbezárták a rendőrök a nyomozás miatt.

A Blikk információja szerint a támadó, V. László a helyi polgárőrség aktív tagja volt, korábban elismerésben is részesült munkája miatt. A polgármester elárulta, hogy az ő ajánlásával került be a szervezetbe. Jól ismerték őt a településen. Pár éve fordultak rosszra a dolgai, amikor megromlott a viszonya az élettársával. Információnk szerint azért folytattak ellene büntetőeljárást, mert élettársát annyira megverte, hogy annak arca szilánkosra tört. Két éve volt bűnügyi felügyelet alatt, nem hagyhatta el a települést.

A támadó korábban rengeteg videót rakott fel a Facebookra, amiken folyamatosan a hivatalos szerveket szidta, trágár szavakkal becsmérelte a rendőröket.

Úgy tudjuk, a támadó polgárőr volt korábban/ Fotó: Isza FerencEbben a kocsiban késelte meg a rendőröket a férfi / Fotó: Isza Ferenc

Forrás: Blikk.hu

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben