28.1 C
Budapest
2022. augusztus 13., szombat
Magyar Jelen
Hírek

Újabb román rémtrélerek: szerencsére lekapcsolták őket a rendőrök (+ képek)

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek – írja a Police.hu.

A tetten ért román sofőröket az egyenruhások előállították a Győri Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályára, ahol a hatóság gyorsított eljárás keretében a szabálysértők egyikét egy hónapra eltiltotta a járművezetéstől. Társa – mivel már korábban is követett el hasonló szabálysértést- nyolc hónap eltiltást kapott. Ezen kívül mindkettőjüket pénzbírsággal is sújtották a rendőrök.

További híreink

900 dolgozót vett fel a SPAR márciusban, de az extra adó miatt most leépítenek

Dunai Tibor

“Minket itt tisztelnek a faluban” – állítják az idős asszonyt megtámadó Lakatosék (videó)

Faragó Dániel

Méltányosnak találták a magyartételeket a diákok

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben