20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
HírekKiemelt

Újabb “vakondjáratot” találtak Bács-Kiskun megyében

A terepkutatás során felfedezett nyílás szerb területről indul, és az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik – tette közzé a rendőrség a legújabb “remekműről” készült fotókat.

Az utóbbi időszakban egyre többször próbálkoznak a migránsok az országba történő illegális bejutással a Bács-Kiskun megyei határszakaszon, ezért folyamatos a terepszakaszok ellenőrzése.

A terepkutatás során 2020. december 3-án 2 óra 25 perckor a Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség határszakaszán, Kunbaja térségében a rendőrök felfedeztek egy újabb alagutat, amely szerb területről indul, és az ideiglenes biztonsági határzár alatt húzódik.

A rendőrök helyszíni szemlét tartanak a nyílásnál, majd azt betemetéséig őrzik.

(Forrás és képek: police.hu)

 

 

További híreink

Nigériai fertőzöttek megtámadták egy római kórház személyzetét

Kemény János

Már idén februárban annyi lehet a viharkár, mint nyáron szokott lenni

Irányi Dániel

Wass Albert mű is bekerült a Nemzeti Alaptantervbe

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben