1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Újraválasztották Toroczkai Lászlót a Mi Hazánk elnökének

Toroczkai László maradt a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, aki a küldöttek száz százalékos támogatásával újabb két évre kapott bizalmat.

A párt tisztújító kongresszusán a legtöbb szavazatot kapott alelnök Dúró Dóra, eddigi elnökhelyettes. Őt követi Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke, Novák Előd, újbudai önkormányzati képviselő, Apáti István országgyűlési képviselő, Szabolcs-Szatmár -Bereg megyei elnök, valamint Dócs Dávid, Cserháthaláp polgármestere. Az alelnökséghez nem kapott elegendő támogatást Fülöp Erik, a párt országgyűlési képviselője, valamint Dorogi György, Csongrád-Csanád megyei elnök.

Toroczkai László előzetesen közölte, elnökhelyettesnek ismét Dúró Dórát fogja javasolni az új elnökségnek.

Az újraválasztott pártelnök azt hangsúlyozta, olyan nemzetgazdaságot szeretnének, melyben sem multinacionális cégek, sem oligarchák nem vesznek részt. Közölte a kongresszuson szó volt arról a nemzetközi deviáns propagandáról is, mely már odáig fajult, hogy középületekre is kiteszi a “sátáni jelképet”. – A Fidesz álnemzeti pártként megalkudott, a rendőrség pedig félelemkeltő házkutatást tartott Novák Elődnél. Ennek a rendőrségi vegzatúrának mi nem engedünk – szögezte le a pártelnök.

Hangsúlyozta azt is, ügydöntő népszavazást kezdeményeznek, hogy ezt a propagandát tartsák távol az iskoláktól, óvodáktól, gyermekeinktől, és törvényi erővel tiltsák meg ezen jelképek kitűzését középületere.

További híreink

Nyugat-Európában ma már teljesen általánosak a brüsszelihez hasonló zavargások

Horváth Tamás

Hollandia is “megünnepelte” a marokkói csapat győzelmét (videó)

Irányi Dániel

Schiffer András: Igazságot az engedetleneknek!

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben