0.3 C
Budapest
2022. január 18., kedd
Magyar Jelen
Belföld

Ütöttek és rugdostak egy fiatalt Pécsett

Járókelők között készített videót arról egy ismeretlen, ahogyan egy férfi egy földön fekvő embert, üt, majd megrúg Pécsett – közölte a bama.hu hírportál.

Csütörtökön napközben egy embert bántalmaznak az ANK előtt Pécsett. Később kiderült, hogy egy iskola közeli dohányzás miatt pattant ki a balhé. Az ANK közelében rögzített esetet többen döbbenten nézték és kommentálták, de volt olyan is, aki besegített az inzultusba. A videó azzal ér véget, hogy a bántalmazott felkel, valószínűleg menekülőre fogta.

Mint olvasóiktól megtudták, a történet előzménye, hogy az iskolánál fiatalok dohányoztak, ami miatt egy tanár felelősségre vonta az illetőket. A szóváltás közben egy férfi érkezett, aki aztán erőszakot alkalmazott.

Az esettel kapcsolatban kerestük a rendőrséget, hogy hozzájuk érkezett-e bejelentés az incidensről, illetve, hogy szükség volt-e hatósági intézkedésre.

A rendőrség tájékoztatott, hogy az esettel kapcsolatban a mai napon érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, amely alapján a Pécsi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A videót ITT tekintheti meg.

(Forrás: bama.hu)

További híreink

Mi Hazánk: kétszínűek a parkolómaffia miatt aggódó balliberális városvezetők

Szabó Norbert

Rossz a levegő minősége 16 magyar településen

Kiss Albert

Prostitúciós tevékenységre közvetítettek fiatal nőket, a borsodi rendőrök elfogták őket.

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen