16.9 C
Budapest
2022. szeptember 28., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírekHumor

Van akváriumod? – Akkor te…

Van akváriuma? Igen? Akkor Ön nem spórol eléggé kitartóan a megnehezedett válságos gazdasági környezetben – legalábbis biztosan nem annyira mint Kocsis Máté.

Kocsis úgy indította a ciklust, hogy nem vállalt szerepet a kormányban, helyette inkább a frakcióvezetést és a két nagy akváriumának karbantartását választotta, amelyek saját elmondása szerint állandó feladatot adnak.

A válságra való tekintettel Kocsis most ebből a kettőből az egyiket megszűntette. A benne élő aranyhalakat pedig úgy menekítette el egy barátja kerti tavába, mint a Chewbacca Yoda mestert a Dagobah-rendszerbe. A Fidesz frakcióvezetője így vall erről a sajtótájékoztató 30.percétől:

További híreink

Közel 50 százalékkal többen voksoltak a Mi Hazánkra, mint az EP-választáson

Gabay Dorka

Amerikai drón ölt piknikezőket

Kiss Albert

Mandátuma visszaadására szólította fel Varga-Damm Andreát a Jobbik

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben